Livrarea produselor

1. Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu, numai pe raza Municipiului Constanta. Livrările se efectuează door-to-door.

2. Valoarea minima a produselor comandata pentru ca Vanzatorul sa asigure gratuit livrarea este 200 de lei.

3. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

4. Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. Vânzătorul asigură transportul gratuit al comenzilor.

5. Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, de 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către vânzător.

6. Pentru cartierele : Poarta 6, Km 4-5,Km 5,CET, Palas, Medeea, Energia, Halta Traian, Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal, Viile noi – taxa suplimentara de transport este 30 lei

7. Administratorul poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră.

8. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

9. Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului.

10. Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat.